Saltar al contenido

Imma Subias

Després de la pèrdua inesperada d’un fill  i uns quants anys elaborant el dol, m’adono que a poc a poc es desperten certes capacitats extrasensorials en mi i decideixo seguir el curs «soy sensitivo plus 1» de la Teresa Borotau, per confirmar-les, consolidar-les i ampliar-les.

Setmana rere setmana al llarg d’uns 5 mesos guiats per la Teresa i unes col·laboradores, aprenem nous coneixements i els integrem gràcies a múltiples exercicis pràctics.

Descobreixo sobretot com parla el nostre cos i ens orienta en les preguntes que li fem, eina que no utilitzava, com segueixen acompanyant-me els colors per donar-me informació i com veig els meus companys escoltant missatges de sers estimats o de guies celestials, els «Ells» anomenats per la Teresa, per no etiquetar-los, ja que son infinits i indescriptibles.

La mestra incansable, molt dedicada i generosa ens guia per aquests mons desconeguts i rebutjats per la majoria, però més reals del que ens pensem.

Paral·lelament, potser per l’entrenament sensitiu, veig com papallones, ocells i gossos se m’acosten perquè els acariciï i sé sense dubtar que és el meu fill qui els «condueix»… Segueixen aquí!.

Moltes gràcies Teresa i molt agraïda pel gran ventall d’eines que ens has ensenyat per experimentar i interpretar el món que no veiem.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.